NUTRINS

Liposomaal Resveratrol capsules

Liposomale Resveratrol 30 x 100 mg 

De beste Liposomale resveratrol! 30 dagen verpakking, dagelijks 1 capsule in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Verpakt in lichtgewicht recycle verpakking. Gemaakt met de gepatenteerde LipoDryTechnologie. 

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: lecithine, maltodextrine, resveratrol.

Liposomale Resveratrol


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposomale nutriënten worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen micronutriënten blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen - vloeibaar

Vloeibaar liposomaal resveratrol. 30 doseringen met 250 mg resveratrol per 300 ml verpakking.

 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. Gepatenteerde LipoDryTechnologie.

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine) en maltodextrine


Resveratrol
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen hulpstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).