"The pure essence of food"


Wat is de essentie van voeding? Waarom is voeding belangrijk en wat betekent eten voor mensen?

Voeding is voor veel mensen een genot, een beloning voor het lichaam en de hersenen. Een sociaal evenement om samen met anderen te genieten. Voeding is ook essentieel voor je gezondheid. Eten om maximaal te leven, of om te overleven.

Kies je voor een optimaal gezond leven dan zorg je voor voldoende goede voeding. Je eten bestaat uit nutriënten, voedingsstoffen. De grote nutriënten (macro nutriënten) die je in grote hoeveelheden gebruikt zoals: koolhydraten, vezels, vetten, eiwitten (proteïnen) en water. Daarnaast heb je de kleine nutriënten (micro nutriënten) zoals vitamines, spoorelementen, mineralen, bacteriën en enzymen.

Nutrins is een afkorting van de term “nutriënts”. Met dit merk geven wij u de gelegenheid om heel gericht uw voeding te vervangen en aan te vullen met de beste macronutriënten en de beste micronutriënten in de best opneembare vorm.

Voedselindustie of voedingsindustrie

Is het nodig om de dagelijkse voeding aan te vullen? Moet je echt elke dag suppleren? De meeste mensen vinden het heel moeilijk om 21 keer per week een gezonde maaltijd te nuttigen, om verstandig te snacken en om verleidingen te weerstaan. Zelfs als je 1 dag wilt zondigen is het voor velen een uitdaging om 18 keer per week gezond te eten.

Vulling en voeding

De voedselindustrie is expert in het produceren en verkopen van vulling. Wij leven in een obese omgeving waarin de “vulling” het wint van echte “voeding”.  De voedingsindustrie is een slachtoffer van de vrije markt vol concurrenten in een veld van aandeelhouders. Het draait om geld. Het consumptiegedrag van consumenten wordt sterk beïnvloedt door prijs, verkrijgbaarheid en reclame.

Concurrentie leidt in de meeste markten tot prijsdaling. Zo zijn de kosten voor de dagelijkse boodschappen in Nederland laag! (gerelateerd aan omringende landen) Om toch winst te maken is er een continue zoektocht naar marge-verbetering die helaas ten koste gaat van de samenstelling. Consumenten willen ook gemak, dus altijd en overal snel toegang tot eten. De bezorgdiensten doen het goed. De dagelijkse tijd die wordt besteedt aan het bereiden van en gezonde maaltijd neemt al tientallen jaren af!

Ideaal is elke dag vers, lokaal, onbewerkt, gevarieerd en bij voorkeur biologisch. Dat is een uitdaging.

 

science based

Science based

Science-based, gebaseerd op wetenschap. Dit betekent concreet dat wij bevindingen uit degelijk wetenschappelijk onderzoek (gouden standaard) toepassen in productontwikkeling en productie. Een goed voorbeeld is de gepatenteerde LipoDry-technologie die is ontwikkeld voor onze gecapsuleerde liposomen.
evidence based

Evidence based

Evidence-based voeding is het formuleren en produceren van supplementen op zo'n wijze dat het product is gebaseerd op de best beschikbare informatie over doelmatigheid en doeltreffendheid. Wij houden contact met klanten (partners) en gebruikers en werken volgen: continuous improvement, permanent blijven leren en verbeteren.

Nutrins = de essentie van voeding


Met dit merk (2019) zijn wij na jaren voorbereiding in staat om heel gericht, heel betaalbaar en heel gemakkelijk u te helpen in het aanvullen van uw dagelijkse eten. Wij vullen de macronutriënten aan die u te weinig eet zoals gezonde vetten, eiwitten en vezels. Wij vullende micronutriënten aan in veel verschillende vormen, bijvoorbeeld natuurlijke vitaminen of liposomale voedingssupplementen.

Het gemak van onze shakes (maaltijd vervangend) is een voorwaarde om iets te verbeteren. In 1 shake hebben wij de beste ingrediënten samengebracht om een effect te realiseren: afvallen, huidverbetering, voeding voor je mind en meer. Start de dag met een shake-maaltijd die past bij jouw doelstelling. Wij hebben het zo lekker mogelijk gemaakt, daardoor houd je het vol en voel je het verschil.

Voeding om te verbeteren


Ben je gezond, happy en energiek? Kies dan de aanvulling die helpt bij het behouden van je gezondheid. Heb je klachten, merk je dat je ouder wordt of  wil je een gezonde(re) lifestyle dan kan suppletie ondersteunen. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gezonde lifestyle met voldoende beweging en gevarieerde gezond voeding, maar een aanvulling!

Voeding en lifestyle zijn de basis. Het ene kan niet zonder het andere en samen vormen gezonde voeding en een actieve lifestyle een synergie, het versterkt elkaar. Gezondheid!

Macronutriënten om gericht maaltijden te vervangen en aan te vullen. Micronutriënten om voeding te suppleren.