NUTRINS

Liposomaal Resveratrol vloeibaar

Liposomaal Resveratrol 250 mg 30 x 10 ml

300 ml Maandverpakking resveratrol in liposomale vorm, de hoogst mogelijk biologische beschikbaarheid = optimale meervoudige opname. Resveratrol-complex : drie vormen van resveratrol in 1 supplement. Soja- en alcohol-vrij. Antioxidant ondersteunt hart en bloedvaten*.

De beste Liposomaal resveratrol. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 250 mg resveratrol in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, resveratrol, natrium-ascorbaat.

Liposomaal Resveratrol


Liposomen, mineralen zoals resveratrol in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposomale supplementen zoals resveratrol worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen mineralen blijven langer in het lichaam. 

Liposomale supplementen

NIEUW: Liposomaal Resveratrol in capsules. Resveratrol in droge liposomen (Lipodrytechnology) 30 capsules . 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Resveratrol-complex


Conservering natriumascorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).