Wij maken echte liposomen, verse vetzuren, voeding met functie en fantastische vezels.


Productie van vezels, vetzuren en maaltijdvervangers


Mengen en verpakken

Op de productielocatie Laan van de Leeuw 28 in Apeldoorn wordt de Nutrins Voedings-lijn geproduceerd door Rinjo, Yvonne, Trinette, Marloes, Floris en Jacqueline. R&D samen met de apotheker, diëtisten, klanten (partners), artsen en leveranciers leidt tot unieke werkzame samenstellingen. Altijd de hoogst mogelijke kwaliteit ingrediënten. 

In onze cleanroom wordt gemengd, verpakt en worden de stazakken voorzien van labels en codering.Productie van vloeibare en droge liposomen


Onderzoeken, ontwikkelen, produceren en verpakken

Op de productielocatie aan de Minden in Apeldoorn wordt de Nutrins liposomen-lijn ontwikkeld, geproduceerd en verpakt door Klaas, Marieke, Arnon, Nanda, Meiko en Emmy. Vloeistoffen in flessen en poeder in capsules.

Onder toeziend oog van industrie-apotheker Klaas worden hier de beste liposomen (wereldwijd!) geproduceerd. Conform de strengst mogelijke eisen.

 


 

Contact


Lees alles over onze producten en merken op www.gezondmooislank.nl.  Volg Nutrins Voeding op facebook voor de laatste ontwikkelingen, akties en blogs. Nutrins liposomen heeft een eigen facebookpagina.

Op linkedin vind je al onze innovaties, belangrijke onderzoeken en de populaire "R&D op vrijdag" posts. Soms met knipoog, soms echte disruptie.

Rechtsboven op deze pagina zie je de knop webshop. Deze leidt je naar de Nutrins Voeding shop en naar de Nutrins Liposomen shop.

Al onze merken hebben eigen websites. Reset36 vind je op www.reset36.com  Vitomune colostrum vind je op www.vitomune.nl  Juvo vind je op www.gojuvo.nl

Bel Rinjo op 06-53433436, Yvonne op 055-3672000 of stuur een mailtje naar rinjo@gezondmooislank.nl

 

Ontmoet ons team

Kom langs voor een kennismaking

(en goeie koffie)