Shakes en poeders produceren

Nutrins factory is een flexibele kleine producent waar ondernemers en voorschrijvers terecht kunnen voor bijzondere producties. Uw eigen formulering, als gezamenlijk R&D-traject of met door u ingekochte ingrediënten. Een lage MOQ (vanaf 25 kilo tot aan 200 kilo), open calculaties, transparante kwaliteit en marktconforme prijzen. In het netwerk van de Nutrins Factory kunt u net zo snel en net zo groot groeien als nodig. Vanaf 300 kilo biologische werken wij met een ervaren partner. Nog groter? Vanaf 500 kilo hebben wij ook in Nederland de vervolgstap klaar staan. Vanaf 1000 kilo wijken wij uit naar een van onze Belgische partners. In het Netwerk blijft Nutrins Factory uw aanspreekpunt, blijven formuleringen vertrouwelijk en heeft u ten alle tijden inzicht in het proces, de kosten en analyses. Meer weten? Drink een koffie met Rinjo.

 

Liposomale supplementen produceren


Nutrins vitaminen worden gemaakt door de Liposomenfabriek in Apeldoorn. Deze ISO 22000 genormeerde productielocatie staat onder leiding van een apotheker. De fabriek ontwikkelt en maakt gepatenteerde liposomen met vitaminen, mineralen, plantenextracten, paddestoelen-concentraat, peptiden en vetzuren.

De fabriek heeft ruim 25 ervaring in het ontwikkelen en produceren van liposomen. Wij zijn de pioniers met de meeste kennis, ruim 400 formuleringen, de hoogste kwaliteit en eerlijke research. Wij werken uiteraard volgens GMP-normen.

Vloeistof en poeder

De dubbele laag fosfolipiden die de actieve ingrediënten omhult is gemaakt van non-GMO zonnebloem lecithine. De liposomen-fabriek gebruikt lecithine van pharmaceutische A-kwaliteit. Wij kiezen zoveel mogelijk voor Europese ingrediënten. De grondstoffen zijn allemaal gecontroleerd door externe laboratoria. Kwaliteit begint aan de basis, bij de selectie van de grondstoffen. 

Vloeibare liposomale voedingssupplementen maken wij sinds 2019. In 2021 is veel kennis en tijd geïnvesteerd in het ontwikkelen van liposomaal poeder. Wij noemen dit “droge liposomen”  het poeder wordt gecapsuleerd in vegan capsules (HPMC). 

Afvullen en verpakken

De liposomenfabriek vult de vloeistoffen af in PET-flessen en de capsules in potjes (kunststof en glas) en in milieuvriendelijke (lichtgewicht) stazakken.

LipoDry Technology

Het drogen van liposomen, het onttrekken van het water, is een door ons gepatenteerd proces. Wij noemen dit de lipodry technologie. Voor meer details over de techniek kun je binnenkort (November 2022) terecht op de website www.lipodry.com  Tot die tijd vind je hier een uitleg en het patent.

Het patent (octrooi) beslaat de volgende productvorm: de innovatie is een productiewijze voor humaan orale toediening van voedingssupplementen bestaande uit droge liposomen met daarin vitaminen, mineralen, enzymen, proteïnen, peptiden en/of planten-extracten. (vertaling van octrooi 2020916)

Private label

De liposomenfabriek maakt, als “full service partner”, ook supplementen voor derden zoals artsen die een eigen formulering wensen, A-merken in West-Europa en huismerken van Nederlandse retailers. Kwaliteit gecombineerd met flexibiliteit, dat betekent dat onze producties kunnen beginnen met een lage MOQ (minimaal order volume). Nutrins laat haar liposomale voedingssupplementen maken door de liposomenfabriek. Ook gebruikt Nutrins Voeding deze speciale vorm van vitaminen in haar maaltijdvervangers (shakes). Neem contact op met de fabriek; 06-53433436 (Rinjo)

 

 

capsules liposomen

Droge liposomen

Liposomen in poedervorm; vegan capsules met liposomaal poeder, zonder hulpstoffen (geen smaakstoffen en geen vul- of conserveringsstoffen). Vitaminen, Mineralen, paddenstoelen, multi's en custom made formuleringen.
veral amber fles

Vloeibare liposomen

Vloeibare liposomen (liposomen in water) verpakt in flessen. Minimaal gebruik van conservering. Vitaminen, mineralen, peptiden, antioxidanten, paddenstoelen, plantenextracten, multi's en custom made formuleringen.

Uniek liposomaal paddenstoel-extract


De liposomenfabriek is als eerste ter wereld in staat gebleken om paddenstoel-extracten in liposomen te fixeren. In "paddenstoelen-land" wordt voornamelijk gebruik gemaakt van poeders uit China....  de analyse-methoden om de identiteit van het paddenstoelen-poeder te bepalen zijn verre van optimaal. Het is echt de vraag wat er in dat poeder zit.

Wij gebruiken verse Nederlandse paddenstoelen als uitgangsmateriaal. Wij zien dus de verse paddenstoelen en weten zo 100% zeker dat de juiste grondstoffen worden gebruikt. Wij behandelen de grondstof, extraheren de actieve ingrediënten en fixeren deze in droge liposomen. Het pure poeder wordt capsuleerd. In augustus 2022 zijn de Hericium en Agaricus als eerste geproduceerd. De eerst proeven met gezonde proefpersonen, paarden en hond Luna zijn begonnen. 

Echte liposomen van de Liposomenfabriek


Het netwerk "de liposomenfabriek" is een samenwerkingsverband bestaande uit verschillende experts van verschillende gespecialiseerde bedrijven. Van research, analyse en ontwikkeling, tot aan inkoop, produktie, verpakking, marketing en sales. 

Het ontwikkelen en introduceren van innovaties op het gebied van voedingssupplementen

die daadwerkelijk micronutriënten in het lichaam brengen.