Nutrins liposomale vitaminen


Wij maken echte liposomen met vitaminen, mineralen, antioxidanten, peptiden en phyto-extracten.


Nutrins Vitaminen


Vitaminen

Vitamine vind je vooral in je dagelijkse voeding. Eet dus gezond met minimaal 300 gram groenten (vers en gevarieerd) en 200 gram fruit (vers en gevarieerd en niet als sap). Dat is de basis.

Lukt het niet om altijd verse, gevarieerd te eten en om ene actieve levensstijl vol te houden dan kun je jouw voeding aanvullen met een voedingssupplement om tekorten aan te vullen.

Voedingssupplementen worden ook therapeutisch gebruikt om een bepaald doel te bereiken. Dat is werk voor deskundige professionals. Meer is lang niet altijd beter! Volgens de wet mogen wij geen informatie geven over therapeutisch gebruik van vitaminen (voedingssupplementen). Zoek en vind ene goede orthomoleculair therapeut, neem contact met ons op voor informatie over kom langs voor een (eerste) gratis consult.

Gebruik je meer dan 5 voedingssupplementen per dag?

Wij merken dat veel mensen uit automatisme supplementen te gebruiken. Zij hebben ooit ergens gelezen of gehoord dat supplement X goed is….. En zo neemt het gebruik met de jaren toe. Gebruik niet meer dan dat jouw lijf nodig heeft. Wil je een persoonlijke check? Lees meer op productinformatie. Als je belt is het handig om je voedingssupplementen bij de hand te hebben. Vaak kunnen wij het gebruik reduceren, omdat je “dubbel” slikt. Ook adviseren vaak een betere versie. Echt het verschil tussen een “tabletje van een grootwinkelbedrijf” en een liposomaal supplement is groot!

Wat zijn liposomen?

Wat zijn micronutriënten?Vitaminen in vloeibare en droge liposomen


 

Vloeibare liposomale vitaminen

Wij hebben het breedste assortiment vloeibare liposomale vitaminen, mineraleren, peptiden en antioxidanten. Ook het assortiment phytotherapeutische (planten-extracten) groeit snel.

Vloeibaar is voor veel mensen gemakkelijker slikken, er is wel een kleine hoeveelheid conserveringsmiddel nodig. De smaak is niet echt lekker, maar de prijs per dosering is lager in vergelijking met capsules.

Liposomale vitaminen in capsules

Liposomale voedingssupplementen in capsules bestaan uit “gedroogde vloeibare liposomen”. Omdat het water is onttrokken uit de vloeistof hoeven wij geen conserveringsmiddel te gebruiken, de smaak is geen issue meer. De prijs per dosering is wat hoger omdat er veel meer werk nodig is.

Nutrins heeft echte liposomen, gepatenteerd volgens de LipoDryTechnologie.

Waarom liposomaal? Dat voel je!

 


 

De beste liposomen voor de beste opname van voedingssupplementen!