Wie is Nutrins


Nutrins vitaminen worden gemaakt door de Liposomenfabriek in Apeldoorn.  De fabriek ontwikkelt en maakt liposomen met vitaminen, mineralen, plantenextracten, paddestoelen-concentraat, peptiden en vetzuren. De fabriek heeft ruim 25 ervaring in het ontwikkelen en produceren van liposomen.  Klaas bewaakt als apotheker de kwaliteit van het Nutrins-merk.

Rinjo Israels is de oprichter van Nutrins. Onder dit merk hebben wij verschillende leveranciers verenigd die elk in hun vak het beste bieden wat er bestaat. Zelf produceren wij poederblends; maaltijdvervangers, shakes, vezelcomplexen, (e-)sportvoeding en beauty-food. Rinjo verzorgt de marketing en sales van de Liposomenfabriek.

Wat is Nutrins

Nutrins is het merk waarmee wij voeding en voedingssupplementen samen brengen. Wij maken het gemakkelijk om je dieet te vervangen of te verrijken met losse macro-nutriënten en micronutriënten

Wij maken voeding, maaltijdcomponenten en voedingssupplementen als onderhoud en met therapeutische toepassingen.

Visie

De markt voor zelfzorg is een dynamisch krachtenveld. De consument weet steeds meer, maar verandert nauwelijks haar gedrag. De overheid beperkt zelfzorg onder druk van andere belanghebbenden. Al jaren vindt er een kwaliteitsslag plaats onder therapeuten en voorschrijvers terwijl "adviseurs" met beperkte opleiding de markt betreden. Wij zien een noodzaak voor een betrouwbare leverancier van bewezen supplementen.

Missie

Wat wij kunnen doen om resultaten te verbeteren, om Europa gezond te houden en gezonder te maken, is het ontwikkelen en produceren van de beste producten met gegarandeerde ingrediënten. Zodat een product bevat wat het moet hebben en doet wat de onderzoeken beloven. Nutrins is de essentie van voeding.

Hoe?

Wij bieden gratis training aan professionals, wij helpen consumenten en hanteren een holistische benadering. Lees ook de pagina productinformatie.

 

gezondmooislank logo

GezondMooiSlank

De administratie, verkoop en logistiek van Nutrins wordt verzorgd door G.M.S.. In deze webshop kunnen consumenten en professionals terecht voor een snelle en correcte levering. GezondMooiSlank is ook de productielocatie voor de "droge producten" van Nutrins: maaltijdshakes, supplementen en verpakte capsules.
phyto pharma

Phyto-Pharma

De producent van Nutrins-liposomen is Phyto-Pharma, de uitvinder van de LipoDry Technologie. Phyto-Pharma verzorgt de ontwikkeling, productie en verpakking van de vloeibare en droge liposomen. Klik op het groene blaadje en maak kennis met onze multi-functionele professionals. (apotheker, chemicus, biologen, pharmacognost).

Nutrins op vakbeurzen


Graag komen wij in contact met voorschrijvers, professionals en gebruikers van voedingssupplementen. U vindt ons op verschillende vakbeurzen. Het eerstvolgende "optreden" wordt de beurs Internationaal Therapeut 2022 in Houten. Persoonlijke ontmoetingen geven ons energie, brengen ons kennis en inspiratie. Wij presenteren niet alleen onze producten maar geven ook lezingen en advies.

Kom eens langs en ontdek wat wij u te bieden hebben. Lees ook deze pagina over Samenwerken met Nutrins.

 

Pure producten en multi's


De pure enkelvoudige producten zoals vitamine C, B-complex en de collageen. De complexe multi producten zoals de Skinfood, de liposomale multivitaminen en FLM-X, de Omega-Extra en de Immuun-formule.

Echte liposomen van de Liposomenfabriek. Het netwerk "de liposomenfabriek" is een samenwerkingsverband bestaande uit verschillende experts van verschillende gespecialiseerde bedrijven. Van research, analyse en ontwikkeling, tot aan inkoop, produktie, verpakking, marketing en sales. 

Gezondheidsblog

Opinies, onderzoeken, nieuwe producten, events, productinformatie en gezondheidstips en -adviezen lees je op onze gezondheidsblog. Je vindt de Nutrins-blog op de website van Gezondmooislank 

Het ontwikkelen en introduceren van innovaties op het gebied van voeding en voedingssupplementen

die daadwerkelijk nutriënten in het lichaam brengen.