NUTRINS

Liposomaal zink-gluconaat met vitamine C vloeibaar

Liposomaal Zink-gluconaat met vitamine C

30 doseringen van 10 ml met 1000 mg liposomaal vitamine C (ascorbinezuur en ascorbaat) en 10 mg zink (zinkgluconaat). 300 ml verpakking.

De beste Liposomaal zink + vitamine C. Twee maanden (300 ml = 60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 10 mg zinkgluconaat met 1000 mg vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Achtvoudige opname met 2 vormen van vitamine C.

Gebruik: dagelijks 5 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, ascorbinezuur, zinkgluconaat, kaliumsorbaat.

Liposomale vitaminen en mineralen


Liposomen, vitaminen en mineralen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen micronutriënten blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

NIEUW liposomale vitamine C in capsules. De liposomen-fabriek maakt gepatenteerde droge liposomen. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Zinkgluconaat

Vitamine C (ascorbinezuur)


Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).