NUTRINS

Liposomaal Kurkuma C3 capsules

Liposomaal Kurkuma (curcumine) in capsules

Droge liposomen: gemicroniseerd (opgelost) Curcumine in fosfolipidencomplex. 30 capsules met elk 600 mg fosfolipidencomplex = 100 mg Curcumine (C3). Gemaakt met LipoDryTechnology.

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: maltodextrine, lecithine, kurkuma C3. Het C3 complex van Sabinsa is een concentraat van curcuminoïden uit de Curcuma longa plant.

Liposomale Curcumine


Liposomen, kurkuma C3 in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. Curcumine vind je terug in de wand van de liposoom, in het centrum en er omheen.

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Lipsomaal vitamine Curcumine C3 ook verkrijgbaar in de vloeibare vorm. 200 mg Curcumine per dosering van 10 ml.

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 16 jaar.

Waarschuwing: NIET gebruiken samen met bloedverdunners, kan misschien de bloedsuikerspiegel verlagen dus niet samen met antidiabetica. Niet gebruiken tijdens chemotherapie en bij tamoxifen. Voorzicht toepassen bij beta-blokkers, controleer de bloeddruk. Bij twijfel huisarts raadplegen of contact opnemen.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine), maltodextrine


Kurkuma (curcumine C3)
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met Lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).