NUTRINS

Liposomaal FLM-X 30 dagen formule

Nutrins Liposomale FLM-X. Een zeer speciale liposomale multi: vitamine C, curcumine, rutine en quercetine. Antioxidanten beschermen de lichaamscellen tegen verschillende schadelijke invloeden van buitenaf. Rutine lijkt op quercetine. Zij ondersteunen elkaars goede eigenschappen. Rutine en vitamine C werken goed samen in ons lichaam. Quercetine is een antioxidant, een flavonoïde. In de natuur wordt quercetine vaak samen aangetroffen met vitamine C.

FLM-X liposomale antioxidant* formule. Vitamine C (is belangrijk voor de huid) met Curcumine, Rutine en Quercetine. Een samenwerking tussen vitamine C en drie bioflavonoïden. Maandverpakking 300 ml is 30 x 10 ml

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, vitaminen, kurkuma, rutine, quercetine, kaliumsorbaat.

Liposomale vitaminen


Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een groot gedeelte van de liposomen opgenomen. Liposomale voedingssupplementen zijn gemicroniseerde vitaminen en phytoextracten verpakt in een dubbele laag fosfolipiden.  De liposomen worden goed opgenomen in de dunne darm en hebben daarbij geen speciale receptoren of andere hulpstoffen (cofactoren) nodig. De liposomale techniek vermenigvuldigt de opname van voedingssupplementen 8 to 40 keer.

Liposomale vitaminen en mineralen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen micronutriënten blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Liposomale multivitaminen voor de dagelijkse suppletie van (gezonde)voeding. 30 vegan-capsules in een recycle stazak. 1 capsule per dag geeft 100% van de RI (ADH). 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. Hier meer info over de Liposomenfabriek

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

vloeibaar glutathion eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Liposomaal vitamine C, 625% RI (ascorbine-zuur en natrium-ascorbaat)


Liposomaal Curcumin C3 complex is 95% curcumine

Liposomaal Rutine (rutin, rutoside)

Liposomaal Quercetine 

Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).