NUTRINS

Nutrins Omega Extra

Nutrins verse visolie - Omega-3 drinkolie in vershoudverpakking

Omega Puur; Nummer 1 in versheid, premium kwaliteit visolie met de laagst mogelijke totox-waarde. Superverse kabeljauw omega-3. In alu-vershoud-verpakking. 200 ml = 40 porties / 40 dagen. Omega-Extra een unieke combinatie van drie excellente zuivere oliën.

Visolie, Borage-olie en Duindoornbes-olie. Verrijkt met vitaminen en astaxanthine.

Met duindoornbes-olie (omega-7) en *vitamine A goed voor de slijmvliezen, helpt bij het gezond houden van de huid en voor het behoud van normale slijmvliezen. **Duindoornbesolie, deze gezondheidsclaim (droge slijmvliezen) is nog in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie​.

Met teunisbloem-olie (borage-olie / evening primrose olie) een zeldzame rijke plantaardige bron van omega-6. Gamma-linoleenzuur (GLA) en linolzuur. Met duindoornbes-olie (pure olie uit het vruchtvlees en de pit) verhogen wij de hoeveelheid omega-7, een plantaardig vetzuur.

Per portie bevat omega-extra 4 mg astaxanthine.

Verse visolie, pharmaceutische FF-kwaliteit met Orivo keurmerk. Gegarandeerd gemaakt van 100% Noorse kabeljauw-lever.  Friends of the sea en GOED-keurmerk. Een verpakking van 300 ml is voldoende voor 60 dagen x 5 ml. De meevormende aluminium stazak beschermt de verse visolie tegen licht en zuurstof. Nummer 1 in versheid, premium kwaliteit visolie met de laagst mogelijke totox-waarde. (totoxwaarde onder de 2)

Vitaminen:

  • Vitamine A (palmitaat) 800 mcg - 50% RI
  • Vitamine D3 (cholecalciferol 10 mcg - 100% RI (tot 70 jaar)
  • Vitamine E (alfa tocopherol) 12 mg - 100%RI
  • Vitamine K2 (MK-7) 85 mcg

Vetzuren visolie


De basis is de verse visolie uit Noorwegen die wij importeren met analysecertificaat en Orivo-garantie. De olie wordt in Nederland gemengd met de teunisbloemolie (uit Zeeland) en de Borage-olie. vervolgens worden de vitaminen toegevoegd (de A, D, E, K) zoals in de Omega ADEK. Het verse product wordt verpakt in de alu vershoudverpakking.

Ingrediënten per portie


 

Vis- borage- en teunisbloem-olie: 4,6 g


Verzadigde vetzuren


Enkelv. onverz. vetz


Omega-7

Omega-3 vetzuren

GLA omega-6

Omega-9

Vitamine A (palmitaat) 800 mcg


Vitamine D3, E, K2

Nutrins Omega-3 Visolie

nutrins omega-3

De verse visolie van Nutrins is gemaakt van verse kabeljauwlever-olie. Alles wordt in het werk gesteld om de versheid te behouden tot en met einde THT in uw koelkast. De verpakking speelt een belangrijke rol in de bescherming tegen licht en lucht. Vers is cruciaal omdat geoxideerde visolie (die stinkt naar vis) veel moeilijker wordt opgenomen door het lichaam.