NUTRINS

Liposomaal vitamine B-complex capsules

Liposomale vitamine B-complex 30 x 100% RI 

De beste Liposomaal vitamine B-complex met extra B12. 30 dagen verpakking, dagelijks 1 capsule B-complex in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Verpakt in lichtgewicht recycle verpakking.

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: maltodextrine, lecithine, vitamine B-complex.

Choline-bitartraat 6 mg
inositol 1,7 mg
vitamine B1 1,1 mg 100%
vitamine B11 200 mcg 100%
vitamine B12 50 mcg 2000%
vitamine B2 1,4 mg 100%
vitamine B3 16 mg 100%
vitamine B5 6 mg 100%
vitamine B6 1,4 mg 100%
      vitamine B8 50 mcg 100%

Liposomale vitamine


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Vloeibare B-vitaminen

Lipsomaal vitamine B-conplex 30 doseringen per 300 ml verpakking.

Liposomaal vitamine B12 1000 mg. 50 doseringen per 50 ml verpakking.

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine) en maltodextrine


B-vitaminen
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen hulpstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).