NUTRINS

Ballast vezels

Onoplosbare vezels (lijnzaad) met L-glutamine, triphala en inuline

Ballast vezels - Nutrins voedingssupplement met lijnzaadmeel 

Voeg 1 afgestreken schepje toe aan je voeding, gemakkelijk extra vezels. 1 Portie is 7,5 gram met onoplosbare ballast vezels, glutamine en triphala. Voor een gezonde spijsvertering*. Prebiotica bij je probiotica.

Gebruik: dagelijks 1 - 2 porties (5 gram) bij een maaltijd. Poeder toevoegen aan voeding.

Ingrediënten: Lijnzaadmeel, Babobab fruitvezels, Acacia vezels, Inuline, L-glutamine, Steviolglycosiden, Tarwezemelen (glutenvrij), Triphala.

Verschillende vezels


Unieke combinatie van vooral onoplosbare (ballast) vezels uit gemalen, ontvet, lijnzaad. Aangevuld met vezels van acacia, baobab en inuline. Glutenvrije tarwezemelen en Triphala.

Onoplosbare voedingsvezels

Helpt een normale darmfunctie te behouden, draagt bij aan een regelmatige stoelgang.* Gemakkelijk extra vezels eten. Gemakkelijk toe te voegen aan sap, water, zuivel, shake of maaltijdvervanger. 1 - 3 schepjes per dag. Per 1 schepje 20% (7 gram) van je dagelijkse vezels. 20 porties van 8,5 gram met elk 7,5 gram onoplosbare voedingsvezels.

Triphala uit de Ayur Veda

“Tri-phala” staat voor ” drie vruchten ”. Het is een van de meest gebruikte ayurvedische formules. Een natuurlijk middel, rasayana,  voor de darmen. De samenstelling is al duizenden jaren in gebruik. In alle eeuwenoude boeken over Ayurveda wordt Triphala genoemd als een krachtgevend middel dat het bloed zuivert en het spijsverteringskanaal reinigt. Het werkt licht laxerend en brengt de spijsvertering in balans. Het bevordert de eliminatie van spijsverteringsslakken. Triphala ondersteunt de darmperistaltiek.

  • Bastaard Myrobalaan / Bibhitaki, Bastaard myrobalaan vrucht (Terminalia bellirica) o.a. rijk aan fenolen.
  • Zwarte Myrobalaan / Haritaki, Zwarte myrobalaan vrucht (Terminalia chebula) Looistof bevattende vrucht.
  • Kruisbes / Amalaki (amla-vrucht) Indiase kruisbes vrucht (Phyllanthus emblica) Rijk aan vitamine C, calcium en ijzer.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Na opening koel en afgesloten bewaren.

Allergenen: Geen, bevat wel inuline en triphala.

Leeftijd: Vanaf 16 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Lijnzaadmeel


Baobabfruit-vezels


Acacia vezels


Inuline

L-glutamine


Stevia, tarwezemelen, triphala

Nutrins voeding

Voeding van Nutrins zijn zorgvuldig en wetenschappelijk samengestelde (maaltijd)shakes met focus op: huid (Skinfood), brein (Brainfood), spijsvertering (Vezels) en energie (Super fitness drink).