Samenwerken met Nutrins


Ons bijzondere en complete assortiment voeding en voedingssupplementen wordt door steeds meer retailers en professionals omarmd.

Samen met deze klanten, wij noemen het partners, zijn wij dagelijks bezig onze producten te optimaliseren en om nieuwe producten te ontwikkelen.

De leveranciers van onze grondstoffen helpen ons met onderzoek, nieuwe toepassingen en nieuwe ingrediënten. De liposomenfabriek is een belangrijke partner van Nutrins. Beiden zijn gevestigd in Apeldoorn en werken zeer nauw samen. Nutrins heef haar eigen productie locatie voor het mengen en verpakken van poeders (maaltijd shakes en vezels).

Samen werken met Nutrins

Bent u professional in de(zelf) zorg, diëtist, huisarts, alternatief werkend arts, drogist, apotheker, gewichtsconsulent, praktijkondersteuner, schoonheidsspecialist, personal coach, (top)sporter of therapeut? Wij werken graag rechtstreeks met u samen. Dus zonder groothandel er tussen. Kom eens kennismaken in Apeldoorn, bestel een paar producten om het verschil zelf te ervaren om neem deel aan training of seminar. 1 Dag per week zijn wij “on the road” en komen graag bij u op de koffie. Bel Rinjo om een afspraak te plannen. 06-53433436

 

beauty

Samen met beauty professionals

Speciaal voor een geselecteerde groep schoonheids-specialisten heeft Nutrins samen met ANP Brands speciale kuur-programma's gemaakt. Een presentatiedoos met informatie en alle supplementen voor 1 - 2 maanden gericht op 1 effect: Acne, Afslanken, Anti-aging, Droge huid, Overgang en Detox. Samen met praktijkgerichte training helpt Nutrins deze groep specialisten om gemakkelijk een complete oplossing (traject) te bieden.
omega extra

Omega-3 op verzoek

Samen met een klant zijn wij op zoek gegaan naar een omega-3 supplement speciaal voor 50+ vrouwen. Onze omega-3 met vitamine A, D3, E en K2 hebben wij verrijkt met astaxanthine, duindoornbes-olie en teunisbloem-olie. Een mooie combinatie van belangrijke micro-nutriënten en omega 3, omega 6, omega 7 en omega 9.

Boek Detox Slank


Een voorbeeld van onze samenwerking met gewichtsconsulenten:

Ontgiften en afvallen

Het zijn twee verschillende processen. Het afvoeren van afval en opgeslagen toxinen is het reinigen van het lichaam, afvallen is het verbranden van opgeslagen vet. Als je een detox-programma volgt val je vaak af. Dit wordt veroorzaakt omdat veel mensen tijdens een detox een ander dieet volgen dat meestal veel minder calorieën bevat.

Als je afvalt verbrand je opgeslagen vet. Dit “oude vet” is een opslagplaats van afval zoals chemicaliën, zware metalen en toxines (vergif). Tijdens het afvallen komen er dus afvalstoffen vrij. Sommigen mensen merken dit aan hun weerstand, ze kunnen zich grieperig voelen. De keto-griep is hier een voorbeeld van. Dit gevoel maakt het moeilijker om het afslanken vol te houden. Eerst detoxen en dan pas afvallen. Gedurende vier weken verlaag je de inname van belastende stoffen zoals slechte voeding (fastfood), suiker en alcohol. Je kiest juist voor goede voeding. Met deze verandering begint de reiniging en het afslanken.

In deze brochure lees je meer over;
De detox-stragie R.E.N.E.W.
Detox-producten.
De Nutrins afslank-producten.
Het behouden van je
gewicht

Beauty foods


Super skinfood, complete huidvoeding

Collageen, hyaluron, colostrum, vezels, proteïnen en bessen-mix rijk aan vitaminen en mineralen. 585 gram voor 16 voedende shakes. De ultieme huid voedingsshake. Voor een jeugdige uitstraling en een frisse, stevige huid. Pure natuurkracht, dat zie je in de spiegel. Voeding voor een gehydrateerde huid met minder rimpels. Helpt een gezonde jonge elastische huid behouden.* Vul de Super Skinfood aan met extra collageen in poedervorm of liposomaal.

Hyaluron en Collageen

Liposomale Hyaluron bevat hele kleine deeltjes, opgelost, in een liposoom voor de beste opname. De liposomale collageen (korte ketens) is aangevuld met liposomale vitamine C, die werken goed samen.

 

Samenwerken is samen werken. Elkaar iets gunnen en altijd streven naar win-win. Omdat synergie beiden meer geeft.