Nutrins voeding


Nutrins voeding = shakes met functie, maaltijdvervangers en macronutriënten.


Macronutriënten aanvullen


De macronutriënten in je dagelijkse voeding zijn; vetten, koolhydraten, vezels, water en proteïnen.

Met de Nutrins voedings-lijn helpen we om gericht macronutriënten aan te vullen in de vorm van de Nutrins Vetzuren, de Nutrins Vezels en de Nutrins proteïnen.

Nutrins Proteïnen shake

Deze eiwitshake is een complete aanpak. Naast een mooie blend van proteïnen uit verschillende bronnen zijn er extra vezels aan toegevoegd en een natuurlijke multivitaminen.

Nutrins kiest altijd voor verschillende vormen van 1 ingrediënt. Elke vorm heeft andere eigenschappen in de spijsvertering, soms wordt het snel opgenomen, soms langzaam, soms in de dunne darm en soms in de dikke darm. Door die eigenschappen te combineren zorgen wij voor een langdurige opname van ingrediënten. In onze Super Fitness Food gebruiken wij verschillende soorten koolhydraten die in verschillende snelheden worden opgenomen, dus langdurig extra energie.Speciale eiwitten


 

Nutrins collageen is een voedingssupplement met de mooiste collageen aangevuld met liposomaal vitamine C. Andere eiwitten (peptiden) brengen wij in de liposomale vorm zoals glutathion.

Ook gebruiken wij van 1 grondstof verschillende vormen. Als voorbeeld bruine rijst. Wij gebruiken bruine rijst als meel, bruine rijst proteïnen-concentraat en gehydrolyseerde (voorverteerde) bruine rijst proteïnen. De bruine rijst brengt de proteïnen gelijktijdig met cofactoren, hulpstoffen en andere belangrijke nutriënten zoals vetzuren, vezels en vitaminen.

Nutrins Shakes

Functionele voedingsshakes: maaltijdvervangende shakes met een functie. Meestal ingezet al ontbijt:

Super Fitness Food voor het sporten (oktober 2022)

Super skin food als complete voeding voor je huid.

vegan proteïnen shake voor sport, slank en als eiwitrijke maaltijdcomponent.

Vegan Keto Shake, prima vullende voeding, rijk aan energie, passend in een keto-dieet. Dus eten tijdens je ketose. Een ideaal ontbijt om af te vallen en een krachtige aanvulling voor sporters.

Shake of maaltijdvervanger

De Europese wet stelt eisen aan de samenstelling van een shake om een echte maaltijdvervanger te zijn. Er moeten bijvoorbeeld koolhydraten, vitaminen en vetzuren in. Wij willen juist kunnen sturen met macronutriënten. Wij noemen onze poeder-maaltijden dus shake en geen maaltijdvervanger.

NIEUW de Vegan Whole Meal, 50 superfoods die samen een vullende, voedende shake vormen. 

 


 
nutrins-logo-footer-bw

Binnenkort BRAINFOOD

nutrins-logo-footer-bw

Binnenkort SUPER FITNESS FOOD

Bestel je Nutrins voeding: online, bij je therapeut, je schoonheidsspecialist, personal coach of speciaalzaak.