NUTRINS

Liposomaal vitamine D3K2 capsules

Liposomaal vitamine D3 25 mcg en vitamine K2 45 mcg in capsules

Vitamine D2 is de plantaardige vorm van vitamine D. Vitamine D3, of cholecalciferol is de dierlijke vorm (wolvet). Dit is de actieve vorm die vanuit zon-licht (UV-straling) door onze huid wordt gemaakt.  30 dagen verpakking, dagelijks 1 capsule vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Verpakt in lichtgewicht recycle verpakking.

Vitamine D3 (cholecalciferol) en vitamine K2 (menaquinone-7, MK-7) in capsules. Zonder allergenen, zonder hulpstoffen. Vitaminen in fosfolipidencomplex (NON GMO zonnebloem-lecithine).

Zonder hulpstoffen, dus geen conservering, kleur-, vul- of smaak-stoffen. Geen ballast, alleen de vitaminen in hun fosfolipiden-complex (zonnebloem-lecithine).

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: maltodxtrine, lecithine, vitaminen. 25 mcg D3 is 250% van de RI. 45 mcg K2 is 64% van de RI

Liposomale vitamine D3K2


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Lipsomaal vitamine D3 en K2. 50 doseringen per 50 ml verpakking. 25 mcg D3 is 250% van de RI. 45 mcg K2 is 64% van de RI.

 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vitamine K(2) niet samen gebruiken met antistollingsmiddelen (anticoagulantia). Nooit combineren met vitamine K-antagonisten. Niet gebruiken tijdens zwangerschap.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine), maltodextrine


Vitamine D3, Vitamine K2
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met Lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).