NUTRINS

Liposomaal vitamine C vloeibaar

Liposomale vitamine C 60 x 1000 mg 300 ml liposomaal vitamine C 60 x 1000 mg (ascorbine en ascorbaat). 

De beste Liposomaal vitamine C. Twee maanden (300 ml = 60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 1000 mg vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Achtvoudige opname met 2 vormen van vitamine C.

Gebruik: dagelijks 5 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, ascorbinezuur, natrium-ascorbaat.

Liposomale vitamine


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Lipsomaal vitamine C 1000 mg met 10 mg liposomaal zink-bisglycinaat. 30 doseringen per 300 ml verpakking.

NIEUW liposomale vitamine C in capsules. De liposomen-fabriek maakt gepatenteerde droge liposomen. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Vitamine C (ascorbinezuur)


Conservering natriumascorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).