NUTRINS

Liposomaal Quercetine vloeibaar

Liposomaal quercetine 30 x 250 mg

Maandverpakking hoog opneembaar liposomaal quercetine 300 ml. Bevat per dosering 250 mg pure quercetine (quercetrin) in een dubbele laag fosfolipiden.

De beste Liposomaal quercetine. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 250 mg quercetin in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, quercetine, kaliumsorbaat.

Liposomale Quercetine


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposomale voedingssupplementen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen micronutriënten blijven langer in het lichaam.

Querce-tine (van het Latijnse quercus, eik) is een uit planten afkomstige flavonol, behorende tot de klasse flavonoïden. Natuurlijke bronnen van flavonoïden zijn: uien, appels, rode wijn, broccoli, groene thee en groene bonen. Ook smaakmakers zoals kappertjes, ui, koriander, waterkers en dille zijn mooie bronnen.

Liposomale supplementen

Quercetine in droge liposomen. 30 capsules met 150 mg quercetine. 

 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

vloeibaar glutathion eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Quercetine


Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).