NUTRINS

Liposomaal Q10 vloeibaar

Liposomaal Q10 (100 mg ubiquinon) 60 x 5 ml

Hoog opneembare liposomaal co-enzym Q10. 60 Dagen verpakking 300 ml. Wateroplosbaar Q10 in een dubbele fosfolipidenlaag, dus geen inactieve kristallen

De beste vorm van Q10 is de liposomale Q10. Twee maanden (300 ml = 60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 100 mg Q10 in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 5 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, zonnebloem-lecithine, Q10, kaliumsorbaat.

Liposomale Q10


In de wand van het liposoom worden de kleine zuivere Q10-deeltjes beschermd tegen spijsverteringssappen. Nutrins gebruikt geen soja-olie, geen vis-olie maar zuivere (non gmo) zonnebloem-lecithine. Q10 is een vet-oplosbare stof die opgelost in vet het best wordt opgenomen. Daarom brengen wij het co-enzym eerst in oplossing en vervolgens in de wand van het liposoom. Q10-moleculen hebben de neiging samen te klonteren tot grotere kristallen die moeilijk de darmwand passeren. Beschermd in een liposoom voorkomen wij de kristalvorming. Daarom is dit de beste vorm op Q10 te suppleren.

Liposomen, micronutriënten in een dubbele fosfolipidenlaag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een groot gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale micronutriënten worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen nutriënten blijven langer in het lichaam.

Q10 in voeding vind je in vette vis (zalm, tonijn), lever en volle granen.

Liposomale supplementen

De liposomale multivitaminen is een goede begeleider voor de liposomale Q10. De multi hebben wij in twee vormen: vloeibaar en en capsules. De liposomen-fabriek maakt gepatenteerde droge liposomen. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Waarschuwing: Het lichaamseigen co-enzym Q10 kan reageren met bloedverdunners (enalapril). Overleg met uw (huis)arts of orthomoleculair therapeut als u bloedverdunners gebruikt en ook Q10 wil gebruiken.

vloeibaar Q10 eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Liposomaal Q10 in de vorm van ubiguinon


Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).