NUTRINS

Liposomaal magnesium-bisglycinaat capsules

Liposomaal Magneisumbisglycinaat 30 capsules x 500 mg 

Magnesium-bisglycinaat in lipsomen (Lipodrytechnology) 30 capsules 500 mg magnesium-2-glycinaat.. 30 dagen verpakking, dagelijks 1 capsule magnesium in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Verpakt in lichtgewicht recycle verpakking.

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: lecithine, ascorbinezuur, magnesium-bisglycinaat.

Liposomale vitamine


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. Liposomaal magnesium is magnesium verpakt in glycine omhuld door fosfolipiden. Dit “bolletje” wordt zonder cofactoren of receptoren opgenomen. De opname wordt dus niet geremd door fytaat of door magnesium in voeding. Er is geen “mineralencompetitie”.

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Lipsomaal magnesium met 625 mg liposomaal magnesium-bisglycinaat. 60 doseringen (2 maanden) per 300 ml verpakking. Per portie 62,5 mg elementair magnesium.

 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine), maltodextrine


Magnesium-bisglycinaat
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met Lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).