NUTRINS

Liposomaal Magnesium vloeibaar

Magnesium bisglycinaat 300 ml 60 x 625 mg

Liposomaal magnesium bisglycinaat - vloeibaar: 60 porties van 5 ml, elk met 625 mg magnesiumbisglycinaat. 300 ml verpakking voor TWEE maanden. Per portie 62,5 mg elementair magnesium = 36% RI. 

De beste Liposomaal magnesium. Twee maanden (300 ml = 60 dagen) verpakking, dagelijks 5 ml = 625 mg magnesiumbisglycinaat in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 5 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, magnesium in glycine, natrium-ascorbaat.

Liposomaal Magnesium


Liposomen, mineralen zoals magnesium in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposomale mineralen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen mineralen blijven langer in het lichaam. Op de afbeelding voorbeelden van voeding die rijk aan magnesium is.

Liposomale supplementen

Liposomaal magnesiumbisglycinaat in capsules. Magnesium-bisglycinaat in droge lipsomen (Lipodrytechnology) 30 capsules 500 mg magnesium-2-glycinaat. Dat is 50 mg elementair magnesium per 1 capsule.

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Magnesiumbisglycinaat


Conservering natriumascorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).