NUTRINS

Liposomaal Kurkuma vloeibaar

Liposomaal Kurkuma C3 

Vloeibaar liposomaal Kurkuma (curcumine) 200 mg C3 per 10 ml. Vloeibaar liposomaal kurkuma, zonder alcohol, 30 dagen verpakking (300 ml).

De beste Liposomaal kurkuma. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 200 mg kurkuma-concentraat C3 in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, curcumine, natrium-ascorbaat.

Liposomaal Kurkuma


Liposomen, kurkuma-concentraat in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposomen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen nutriënten blijven langer in het lichaam. 

Deze liposomale kurkuma wordt op verschillende manieren in de liposoom gebracht. In de kern, in de wand en in de vloeistof voor een drievoudige opname.

Liposomale supplementen

Liposomaal kurkuma in vegan capsules. Curcumine in droge lipsomen (Lipodrytechnology) 30 capsules 100 mg curcumine. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 16 jaar.

Waarschuwing: NIET gebruiken samen met bloedverdunners, kan misschien de bloedsuikerspiegel verlagen dus niet samen met antidiabetica. Niet gebruiken tijdens chemotherapie en bij tamoxifen. Voorzicht toepassen bij beta-blokkers, controleer de bloeddruk. Bij twijfel huisarts raadplegen of contact opnemen.

 

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Curcumine (C3)


Conservering natriumascorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).