NUTRINS

Liposomaal Immuun - Weerstandsformule

Nutrins liposomaal IMMUUN weerstandsformule *

Liposomaal vitamine A, C, D, liposomaal zink en selenium. Geeft extra weerstand bij inspanning*, draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem*. 300 ml verpakking. Helpt het (natuurlijk) immuunsysteem van de lichaamscellen*

Dagelijks 10 ml = Vitamine C 500 mg is 625% van de RI, de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Vitamine A 200 mcg is 25% RI, Vitamine D 25 mcg is 500% van de aanbevolen dagelijks hoeveelheid (0 – 69 jaar). Mineraal Zink 2,5 mg is 35% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor vrouwen en 28% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid voor mannen. Spoorelement Seleen (selenium-methionine) is 200% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Gebruik: dagelijks 5 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, vitaminen, mineralen, kaliumsorbaat.

Liposomale vitaminen en mineralen


Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een groot gedeelte van de liposomen opgenomen. Vitamine C, A, D, zink en selenium ondersteunen het immuunsysteem en zorgen mede voor een goede weerstand. Liposomale voedingssupplementen zijn gemicroniseerde vitaminen en mineralen verpakt in een dubbele laag fosfolipiden.  De liposomen worden goed opgenomen in de dunne darm en hebben daarbij geen speciale receptoren of andere hulpstoffen (cofactoren) nodig. De liposomale techniek vermenigvuldigt de opname van voedingssupplementen 8 to 40 keer.

Liposomale vitaminen en mineralen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen micronutriënten blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Liposomale multivitaminen voor de dagelijkse suppletie van (gezonde)voeding. 30 vegan-capsules in een recycle stazak. 1 capsule per dag geeft 100% van de RI (ADH). 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. Hier meer info over de Liposomenfabriek

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Liposomaal vitamine C (ascorbinezuur) 625% RI


 Liposomaal vitamine A (retinol) (25% RI)

Liposomaal vitamine D3 (cholecalciferol) (500% RI)

Liposomaal zink 15 mg (gluconaat) (25% RI)

 Liposomaal selenium-methionine (200% RI)

Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).