NUTRINS

Liposomaal ijzer vloeibaar

Liposomaal IJzer met vitamine C

Vloeibaar IJzer dubbel beschermd met bisglycinaat in een liposoom. Echt IJzer, geen roest!! 300 ml is 30 doseringen (dagen) met 14 mg elementair ijzer en 350 mg vitamine C.

De beste Liposomaal ijzer met vitamine C. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 14 mg ijzer met 350 mg vitamine C in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Achtvoudige opname met 2 vormen van vitamine C.

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, ascorbinezuur, ijzerbisglycinaat, natrium-ascorbaat.

Liposomaal ijzer


Liposomen, mineralen (zoals ijzer) in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. Het ijzer is dubbel verpakt, eerst in bisglycinaat en vervolgens in een liposoom. Dit geeft 3 hele grote voordelen; 1. Nauwelijks invloed op de spijsvertering (geen verstopping), 2. Geen roest, maar ECHT IJzer, 3. de optimale biologische beschikbaarheid van liposomen. Check de kleur: de vloeistof is aubergine-kleurig (staalblauw). Bruin ijzer is verroest en wordt niet opgenomen.

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Hoeveel ijzer per dag?

Mannen hebben een aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 11 milligram ijzer per dag. Bij vrouwen voor de overgang (tussen de 16 en 50 jaar) is dit 16 milligram per dag. In de ijzer top tien zie je wat je per dag moet eten om aan je dagelijkse portie ijzer te komen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 16 jaar.

vloeibaar glutathion eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Vitamine C (ascorbinezuur)


Conservering natriumascorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).