NUTRINS

Liposomaal hyaluronzuur vloeibaar

Liposomaal hyaluronzuur

Vloeibaar hyaluronzuur 30 x 10 ml is 100 mg hyaluron ingekapseld en beschermd door liposomen voor optimale opneembaarheid. Helpt een gezonde jonge elastische huid behouden*. Voor het behoud van gezonde soepele gewrichten*.

De beste Liposomaal vitamine C. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 100 mg hyaluronzuur in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, hyaluronzuur, kaliumsorbaat.

Liposomale Hyaluronan


Hyaluronan ook hyaluronzuur, hyaluronic acid of hyaluronaat genoemd) is een glycosaminoglycaan dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Voor de liposomale vorm is gebruik gemaakt van de kleinste vorm van sodium-hyaluronaat; van 120 - 180 nanometer, voor de beste absorptie.

Hyaluronan kan zeer grote hoeveelheden water aan zich binden, tot zes liter water per gram hyaluron.

Liposmale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomaal collageen met liposomaal hyaluronzuur

Onze liposomale hyaluron werkt goed samen met de liposomale collageen. Op deze pagina meer informatie over beauty.

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

vloeibaar glutathion eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water, fosfolipidencomplex (Non GMO zonnebloemlecithine)


Hyaluronzuur (korte ketens)Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).