NUTRINS

Liposomaal L-glutathion capsules

Liposomaal Glutathion 30 x 150 mg 

Een klein eiwit dat bestaat uit drie aminozuren (tri-peptide): cysteïne, glutamine zuur en glycine. (γ-L-glutamyl-L-cysteinylglycine). 30 dagen verpakking, dagelijks 1 capsule glutathion in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. Verpakt in lichtgewicht recycle verpakking.

Gebruik: dagelijks 1 capsule bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Capsule mag geopend worden om poeder te consumeren.

Ingrediënten: maltodextrine, lecithine, glutathion.

Liposomaal Glutathion


Liposomen, nutriënten in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. 

Liposmale supplementen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Liposomale supplementen

Lipsomaal L-glutathion vloeibaar: 300 ml is 30 x 10 ml. Per portie 500 mg glutathion.

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. 

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten 


 

Fosfolipidencomplex (lecithine), maltodextrine


L-glutathion
Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Maandverpakking met 30 capsules. Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen met Lipodrytechnologie van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen in capsules bevatten geen conserveringsmiddelen, geen hulpstoffen, geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).