NUTRINS

Liposomaal Glutathion vloeibaar

Liposomaal Glutathion GSH

300 ml = 30 x 10 ml met 500 mg gereduceerd L-glutathion. De houdbaarheid van liposomaal glutathion GSH is een gevoelig proces (instabiel molekuul). Wij produceren met grote regelmaat: koop niet meer dan 3 stuks per persoon. Nutrins L-glutathion is vers. De vitale en effectieve lichaamseigen antioxidant.  1 ml = 50 mg l-glutathion.

De beste Liposomaal glutathion. Twee maanden (300 ml = 30 dagen) verpakking, dagelijks 10 ml = 500 mg L-glutathione in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 10 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd.

Ingrediënten: water, lecithine, L-glutathion (GSH), kaliumsorbaat.

Liposomale Glutathion


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. Liposomale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Met voeding de glutathionactiviteit verhogen

1. Zorg voor voldoende proteïnen, dat zorgt ervoor voldoende glutathion wordt aangemaakt. Een aanvulling met de bouwstoffen van glutathion: cysteïne, glycine en glutaminezuur kan de aanmaak van glutathion ondersteunen.

2. Zorg voor voldoende zwavelrijke voeding. Zoals; asperges, avocado, walnoten, vlees, vis, kip, broccoli, spruitjes, bloemkool en boerenkool, uien en knoflook.

3. Maak het je antioxidanten-systeem niet moeilijker dan noodzakelijk. Een gezonde leefstijl zorgt ervoor dat antioxidanten zoals glutathion zich bezig kunnen houden met de echt belangrijke functies. Voldoende slaap, weinig stress, een uitgebalanceerd dieet, weinig tot geen alcohol zorgen ervoor dat glutathion zich bezig kan houden met waar het goed in is, je metabolisme in balans houden.

Liposomale supplementen

Lipsomaal glutathion capsules 150 mg per 1 capsules. 30 capsules per verpakking.

De liposomen-fabriek maakt gepatenteerde droge liposomen. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

vloeibaar glutathion eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


gereduceerd L-glutathion (bio)


Conservering kaliumsorbaat


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).