NUTRINS

Liposomaal vitamine B12 vloeibaar

Vloeibaar liposomaal vitamine B12 hydroxocobalamine 1000 mcg

B12, 50 ml met pipet, 1 ml = 1000 mcg. 50 dagen verpakking. De hydroxo-vorm van cobalamine is een natuurlijke vorm van B12. Ook bekend als hydroxycobalamine. De beste Liposomaal B12. Twee maanden (50 ml = 50 dagen) verpakking, dagelijks 1 ml = 1000 mcg vitamine B12 in de hoogst mogelijke biologische beschikbaarheid = optimale opname. 

Gebruik: dagelijks 1 ml bij een maaltijd innemen, eventueel met wat water gemengd. Gebruiken voor 14:00 uur anders beïnvloedt het de duur van de nachtrust.

Ingrediënten: water, lecithine, vitamine B12, kaliumsorbaat.

Liposomale vitamine B12


Liposomen, vitaminen in een dubbele fosfolipiden laag, beschermen de actieve ingrediënten tijdens de maagpassage. Het maagzuur en de spijsverteringsenzymen beschadigen de liposomale beschermingslaag niet. Na de maagpassage wordt direct een groot gedeelte van de liposomen opgenomen in de dunne darm. Voor de opname van vitamine B12 is een intrinsic factor (intrinsieke factor) nodig die vanaf de maag zorg draagt voor de opname van B12. De intrinsic factor wordt in het maagslijmvlies aangemaakt. De aanmaak van de intrinsic factor neemt af bij het verouderen maar wordt ook beïnvloedt door maagzuurremmers. Vitamine B12 hydroxocobalamine in de liposomale vorm passeert de maag en belandt via de darmwand in de bloedbaan. Er zijn geen co-factoren nodig. Liposomaal is de best opneembare biologisch actieve vorm. 

Liposomale vitaminen worden sneller opgenomen, er wordt meer opgenomen en de opgenomen vitaminen blijven langer in het lichaam.

Ook verkrijgbaar in neusdruppels, neem even contact op.

Liposomaal vitamine B-complex

Lipsomaal vitamine B-complex met extra B12. Om B12 aan te vullen is soms ook nodig om de overige B-vitaminen te suppleren. Nutrins heeft 2 vormen van het B-complex. Hier vind je de vloeibare vorm. NIEUW liposomale B-vitaminen in capsules. De liposomen-fabriek maakt gepatenteerde droge liposomen. 

Echte liposomen

Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen. De vitaminen zijn omhuld met een dubbele sluitende laag fosfolipiden. Het is geen mengsel van vitamine en vet. 

    

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Vloeibare liposomale voedingssupplementen altijd gekoeld bewaren.

Allergenen: geen

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Waarschuwing: Dosering NIET overschrijden, alleen gebruiken bij een aangetoond vitamine B12 tekort.

b12 eigenschappen

Ingrediënten per portie


 

Water


Fosfolipiden (non GMO zonnebloem-lecithine)


Liposomaal vitamine B12 hydroxycobalamine


Conservering kaliumsorbaat, Smaakstof "abrikozen"


Nutrins Liposomen

nutrins vitaminen

De next generation voedingssupplementen. Grote 300 ml verpakking (30 of 60 dagen). Ultieme kwaliteit en opname! Gemaakt in Apeldoorn. Nutrins gebruikt uitsluitend echte liposomen van de liposomenfabriek. 

Onze hooggedoseerde liposomale supplementen bevatten geen alcohol, geen soja en geen suiker (zoetstoffen).