NUTRINS

Collageen C poeder

Collageen poeder met liposomaal vitamine C

45 porties collageen polypeptiden rijk aan hyaluronzuur (5%) aangevuld met liposomaal vitamine C (ascorbinezuur / ascorbaat). Met natuurlijk aroma van vanille. Lekker en gemakkelijk door zuivel, shake of water. Deze korte keten collageen bevat van nature 5% hyaluronzuur: minder rimpels door ondersteuning van vochtbalans en elasticiteit. Rundercollageen uit Europa! 

Gebruik: dagelijks 1 tot 3 porties (5 gram) als aanvulling. Poeder toevoegen aan water/yoghurt en consumeren.

Ingrediënten: Bovine collageen poeder, liposomaal vitamine C poeder, natuurlijke vanillesmaak.

Collageen hydrolysaat


Gehydrolyseerd collageen is gemaakt uit het collagen van (EU) koeienhuiden. Hydrolyse is een vorm van voor-vertering. Met behulp van warmte en enzymen worden de grote collageen-moleculen klein gemaakt. Van een groot molecuul naar kleine peptiden die goed worden opgenomen in de dunne darm. 

Liposomaal vitamine C

De liposomale vorm van vitamine C wordt in hoge doseringen direct opgenomen. Vitamine C werkt samen met collageen. Per portie van 5 gram bevat dit product 70 mg vitamine C in de liposomale vorm. 100% RI

5% Hyaluronzuur

Hyaluronan (volgens oudere nomenclatuur ook hyaluronzuur of hyaluronaat genoemd) is een glycosaminoglycaan dat veelvuldig in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel voorkomt. Het is een van de belangrijkste componenten van de extracellulaire matrix. Hyaluron houdt het vocht in de huid vast. 

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gezonde levensstijl en een evenwichtige voeding maar kunnen wel een goede aanvulling zijn. Raadpleeg een deskundige voordat u voedingssupplementen gebruikt in geval van: zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een van de ingrediënten. Buiten bereik van (jonge) kinderen houden. Na opening koel en afgesloten bewaren.

Allergenen: geen.

Leeftijd: Vanaf 12 jaar.

Ingrediënten per portie


 

EU bovine collageen poeder


Liposomaal vitamine C - 70 mg per portie


Natuurlijke vanille-smaakNutrins voeding

Voeding van Nutrins zijn zorgvuldig en wetenschappelijk samengestelde (maaltijd)shakes met focus op: huid (Skinfood), brein (Brainfood), spijsvertering (Vezels) en energie (Super fitness drink).