Nutrins op Internationaal Therapeut 2022


De beurs voor totale gezondheid en lifestyle, daar horen wij bij. Wij presenteren al onze producten, de nieuwe shakes, de nieuwe collageen-blends en de nieuwe liposomale capsules. Wij vinden het geweldig om met u in contact te komen. Wij delen graag onze resultaten en wij groeien van uw feedback. Kom je langs om te proeven?

Wat is Nutrins?

Nutrins vitaminen worden gemaakt door de Liposomenfabriek in Apeldoorn.  De fabriek ontwikkelt en maakt liposomen met vitaminen, mineralen, plantenextracten, paddestoelen-concentraat, peptiden en vetzuren. De fabriek heeft ruim 25 ervaring in het ontwikkelen en produceren van liposomen.  

Rinjo Israels is de oprichter van Nutrins. Onder dit merk hebben wij verschillende leveranciers verenigd die elk in hun vak het beste bieden wat er bestaat. Zelf produceren wij poederblends; maaltijdvervangers, shakes, vezelcomplexen, (e-)sportvoeding en beauty-food. Rinjo verzorgt de marketing en sales van de Liposomenfabriek.

Visie

De markt voor zelfzorg is een dynamisch krachtenveld. De consument weet steeds meer, maar verandert nauwelijks haar gedrag. De overheid beperkt zelfzorg onder druk van andere belanghebbenden. Al jaren vindt er een kwaliteitsslag plaats onder therapeuten en voorschrijvers terwijl "adviseurs" met beperkte opleiding de markt betreden. Wij zien een noodzaak voor een betrouwbare leverancier van bewezen supplementen.

Missie

40% van alle aankopen (voedingssupplementen) worden gedaan op basis van advies. Een therapeut, een coach, een deskundige drogist, een getrainde schoonheidsspecialist, een moderne apotheek en soms zelfs diëtisten. 

Wat wij kunnen doen om resultaten te verbeteren, om Europa gezond te houden en gezonder te maken, is het ontwikkelen en produceren van de beste producten met gegarandeerde ingrediënten. Zodat een product bevat wat het moet hebben en doet wat de onderzoeken beloven. Nutrins is de essentie van voeding.

Hoe?

Wij bieden gratis training aan professionals, wij helpen consumenten en hanteren een holistische benadering. Lees ook de pagina productinformatie.

 

plattegrond internationaal therapeut

Nutrins

Na binnenkomst gewoon rechtdoor lopen en de Nutrins-stand is niet te missen. Ook na het bezoeken van een lezing, de trap af en rechtdoor. Hal 2, standnummer 604.

Nutrins op vakbeurzen


Graag komen wij in contact met voorschrijvers, professionals en gebruikers van voedingssupplementen. U vindt ons op verschillende vakbeurzen. Het eerstvolgende "optreden" wordt de beurs Internationaal Therapeut 2022 in Houten. Persoonlijke ontmoetingen geven ons energie, brengen ons kennis en inspiratie. Wij presenteren niet alleen onze producten maar geven ook lezingen en advies.

Kom eens langs en ontdek wat wij u te bieden hebben. Lees ook deze pagina over Samenwerken met Nutrins.

 

Pure producten en multi's op de beurs


De pure enkelvoudige producten zoals vitamine C, B-complex en de collageen. De complexe multi producten zoals de Skinfood, de liposomale multivitaminen en FLM-X, de Omega-Extra en de Immuun-formule. Kom kijken, proeven en kopen, wij hebben prachtige aanbiedingen om te starten met dit uitzonderlijke assortiment voeding en voedingssuplementen.

 

Het ontwikkelen en introduceren van innovaties op het gebied van voeding en voedingssupplementen

die daadwerkelijk nutriënten in het lichaam brengen.