De basis, onze ingrediënten


"Je bent zo goed als je leverancier" of, de kwaliteit van je grondstoffen bepaalt jouw kwaliteit. Wij zijn er trots op dat wij al jarenlang mogen samenwerken met uitstekende Europese leveranciers. Mensen die wij kennen die met hetzelfde enthousiasme werken aan mooie producten die doen wat zij beloven.

Wij kiezen eigenlijk altijd voor EU-leveranciers, soms uit de USA. Of het om proteïnen gaat, om plantenextracten, bessen, collageen of colostrum: Nederlandse biologische en pharmaceutische producenten hebben onze voorkeur.

Of dat duurder is? Ja, vaak wel. Maar als het om gezondheid gaat is slechts het allerbeste goed genoeg. 

Onze werkwijze is er een van "doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg" dat maakt dat wij met kostbare ingrediënten toch concurrerende prijzen kunnen bieden. Een voorbeeld? kijk maar bij ons op de parkeerplaats; functionele bestelbusjes (met reclame) en geen maserati's.

 

tekening liposoom

Liposomale ingrediënten

Nutrins gebruikt liposomen van de liposomenfabriek. De liposomale voedingssupplementen (capsules) zijn geproduceerd met de LipoDry technologie. Deze vorm van voedingssupplementen is gepatenteerd.
vegan logo

Keurmerken

Onze inkopers kiezen waar mogelijk voor biologische ingrediënten die zo veel mogelijk vegan zijn. Collageen, Colostrum en de visolie zijn de uitzonderingen, daar is geen perfecte plantaardige vervanging voor.

Eigen produktie


Wij produceren onze eigen voeding en voedingssupplementen. In de droge afdeling worden poeders gemengd en verpakt. Onder strenge condities waarbij de tracebility, de indentiteit en HACCP een grote rol spelen.

Cleanroom

De cleanroom wordt dagelijks en na elke batch volledig gereinigd. Cross-contaminaties, en andere vervuilingen, worden zo voorkomen. Allergenen zoals lactose in colostrum komen alleen binnen tijdens speciale "lactose" dagen.

Verpakking

Wij verpakken in stazakken, dat is de meest durzame vorm. Poeder verpakt in een stazak vraagt het minste verpakkingsmateriaal. Alle materialen zijn goed recyclebaar. Nieuw is dat wij ook capsules verpakken in stazakjes van gerecycled plastic. Dat bespaart ruim 80% verpakkingsmateriaal. 

Nutrins ingrediënten


Plantaardige proteïnen, biologische superfoods, echte liposomen, verse visolie en vezelcomplexen.

Speciale formuleringen maken wij voor": senioren, beauty, sport, gamers en gezonde volwassenen.

Voor onze maaltijdshakes hebben wij 2 pre-mixes ontwikkeld: premix A (10 verschillende bessen) en premix B (10 soorten super-groenten). Binnenkort worden deze "ingrediënten" als voedingssupplement geïntroduceerd. Gemakkelijk je dagelijkse portie groenten (300 gram) en fruit (200 gram) aanvullen.

Nutrins Voeding - Nutrins Vezels

High tech met pure natuurlijke ingrediënten voor de beste voeding en voedingssupplementen.